Eigen webshop beginnen

Een eigen webshop beginnen: het is de droom van menig ondernemer. Een representatieve website maken kan echter lastig zijn wanneer je niet over de benodigde technische kennis en ontwerp-knowhow beschikt. Een professionele webwinkel laten maken door de experts van Webton is in dat geval een ideale optie.

Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van webshops en hebben al voor talloze ondernemers webwinkels ontworpen die er niet alleen mooi uitzien, maar ook nog eens goed scoren in Google. Dat laatste aspect is zeker niet onbelangrijk, want een eigen webshop beginnen heeft alleen zin als je website online door potentiële klanten gevonden wordt.

Eigen webshop beginnen

Eigen webshop beginnen

Eigen webshop beginnen: welk product kies ik?

Voordat je een eigen webshop gaat beginnen, is het van belang een goed ondernemingsplan te maken. Het vraagstuk dat hierbij centraal staat is welk product je gaat verkopen. Kies bij voorkeur een product waar je niet alleen zelf in geïnteresseerd bent, maar waar in jouw ogen ook een markt voor is.

Je webwinkel zal alleen succesvol worden als er voldoende vraag is naar de producten die je verkoopt. En verkopen, dat is precies waar Webton je bij helpt. Uit onderzoek blijkt dat klanten eerder geneigd zijn een aankoop te doen op een website die professioneel en betrouwbaar overkomt. Zelf een eigen website maken is hierdoor vaak geen goed idee.

In korte tijd je eigen professionele winkel

Hoe professioneler je online winkel, hoe prettiger klanten het vinden om er te winkelen. Met een online webshop van Webton maak je de gebruikerservaring zowel voor bezoekers als jezelf zo aangenaam mogelijk. Stel eenvoudig je eigen assortiment samen, importeer moeiteloos nieuwe producten en voeg hier speciale attributen aan toe (zoals kledingmaten als je kleding verkoopt).

Wil je de hoeveelheid orders in je webshop verhogen? Maak dan gebruik van staffelprijzen om een hoge afname bij klanten te stimuleren. Daarnaast kun je in jouw eigen webshop omgeving in een handomdraai speciale groepsacties en kortingen organiseren. Al dit soort functionaliteiten maken jouw leven als online ondernemer een stuk gemakkelijker.

Tips om een eigen webwinkel te lanceren

Met de volautomatische webwinkel systemen van Webton was de drempel om een eigen webshop te beginnen nog nooit zo laag. Wij verzorgen de techniek, jij regelt de rest. Je hebt totale controle over je productvoorraden en kunt met enkele muisklikken levertijden instellen en wijzigen. Wil je de bezoeker nog beter van dienst zijn?

Voeg producten dan toe aan meerdere categorieën zodat het zoeken op je website nog eenvoudiger wordt. Het resultaat is een hogere klanttevredenheid én een hogere omzet voor jou. Wil jij wellicht ook een eigen webshop starten maar heb je aanvullende vragen? Laat het ons dan weten via info@webton.be of bel naar +32 38080242.

Webton: specialist in webdesign & zoekmachine marketing!
Top