Online webshop

De online webshop is in België aan een flinke opmars bezig. Daar waar verkopen in traditionele winkels dalen, vindt de consument steeds vaker zijn weg naar de virtuele etalage. Veel bedrijven beginnen zich dan ook te realiseren dat een webwinkel tegenwoordig onontbeerlijk is om de klant optimaal te bedienen.

Een webwinkel is echter niet alleen voorbehouden aan bedrijven die reeds een bestaande winkelvestiging bezitten. Ook ambitieuze ondernemers of gepassioneerde particulieren kunnen zelf relatief eenvoudig een online webshop beginnen. De techniek en het ontwerp worden verzorgd door een professioneel bureau zoals Webton, de bedrijfsvoering verzorgt de ondernemer zelf.

Online webshop

Online webshop

Zelf een online webshop bouwen

Zelf een online webwinkel maken is hierdoor toegankelijk geworden voor vrijwel iedereen. Heb jij een goed ondernemingsplan en zie je kansen in een markt die nog niet verzadigd is? Dan is dit exact het juiste moment om je webwinkel te lanceren. Twijfel bij voorkeur niet te lang, want dan loop je het risico dat een concurrent je te snel af is.

Een groot voordeel van een webshop is de lage opstartprijs in vergelijking met een reguliere winkel. Je hoeft niet maandelijks te betalen voor een duur winkelpand en je voornaamste kosten zijn hiermee een domeinnaam, webhosting en de ontwikkelkosten voor de webshop en het bijbehorende webdesign.

Volledige controle over orders en verzendkosten

Deze laatstgenoemde kosten zijn echter eenmalig en verdienen zichzelf al snel terug. Hoe professioneler jouw online webshop, hoe groter de kans dat mensen er veel producten bestellen en hoe makkelijker jij zaken in kunt stellen. Webton ontwikkelt daarom webshops op maat die jouw kans op online succes zoveel mogelijk maximaliseren.

Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig een minimaal orderbedrag instellen dat noodzakelijk is om een bestelling te voltooien. Verzend jij je producten binnen uiteenlopende gewichtsklassen naar verschillende regio’s? Stel dan de verzendkosten in op basis van gewicht, BTW-tarief, soort verpakking, speciale zones of landen.

Meer online succes met je webshop

Al dit soort mogelijkheden in de online webshop systemen van Webton maken jouw leven als online ondernemer een stuk gemakkelijker. Verkoop je producten zoals T-shirts of mokken waarvoor klanten zelf een opdruk kunnen bepalen? Geen probleem, want bij elk product kunnen gebruikers met enkele klikken een bestand zoals een foto toevoegen.

Indien gewenst kun je zelfs accounts aanmaken voor klanten, zodat zij kunnen inloggen op je webwinkel en hun gegevens en orderhistorie kunnen bekijken. De webshops van Webton bieden je als ondernemer elke gewenste functionaliteit, waardoor je in één keer klaar bent en nooit meer dure aanvullende modules hoeft te bestellen.

Webton: specialist in webdesign & zoekmachine marketing!
Top