Webdesign

Na ruim 15 jaar succesvol de Nederlandse markt te hebben bediend, is webdesign bureau Webton sinds januari 2015 ook in België actief. Voor elk bedrijf is het tegenwoordig belangrijk om online op professionele wijze vertegenwoordigd te zijn. Steeds meer potentiële klanten vinden de weg naar een bedrijf via de website en webdesign is hierbij van doorslaggevend belang.

Als erkend webdesign specialist ontwerpt Webton websites die de bedrijfsidentiteit weerspiegelen en bezoekers sneller laten terugkomen. Het uiterlijk, de structuur en inhoud van de website worden door ons geoptimaliseerd voor uitstekende vindbaarheid in zoekmachines en een prettige gebruikerservaring voor bezoekers. Wij koppelen dit aan de modernste webdesign technieken, waardoor u als klant bent verzekerd van een professionele website waarmee u op de toekomst bent voorbereid.

Responsive webdesign

Een steeds grotere noodzaak voor websites is responsive webdesign, een sterk opkomende discipline waarin Webton gespecialiseerd is. Responsive webdesign zorgt ervoor dat een website niet alleen op een gewoon computerscherm, maar ook op kleine schermen van mobiele apparaten zoals tablets en smartphones goed wordt weergegeven.

Heel belangrijk, aangezien tegenwoordig meer dan de helft van het bezoekersverkeer afkomstig is van dit soort mobiele devices. Natuurlijk staan de ontwikkelingen niet stil en houden wij de nieuwste trends op het gebied van webdesign nauwlettend in de gaten.

Compleet dienstenpakket

Niet alleen is Webton gespecialiseerd in webdesign, ook hebben wij jarenlange ervaring met aanvullende diensten om een bedrijf online succes te bezorgen. Een mooie website alleen is niet voldoende om structureel bezoekers te binden en te converteren naar klanten.

Diensten zoals zoekmachine marketing, linkbuilding en content marketing creëren een duurzame toestroom van bezoekers naar de website en maximaliseren hiermee het rendement dat het online kanaal van een bedrijf behaalt. Webton zorgt ervoor dat uw website hoog in Google rankt en zich onderscheidt van de concurrentie. Daarnaast bieden wij aanvullende diensten zoals webdesign voor webshops en het versturen van digitale nieuwsbrieven  .

Waarom kiezen voor webdesign van Webton?

Webton koppelt de voordelen van een ervaren webdesign bureau met veel expertise aan zeer aantrekkelijke tarieven. Het gangbare uurtarief voor webdesigners in België ligt tussen de € 65 en € 100 per uur. Webton rekent bij een standaard website zonder extra functionaliteiten slechts € 65 per uur, waarmee we tot de goedkoopste partijen in de markt behoren. Tegelijkertijd kunnen onze klanten rekenen op de hoge kwaliteit die veel duurdere webdesign bureaus leveren.

Het is niet alleen interessant hoeveel een website kost, maar ook wat hij oplevert. Door de extra kennis en expertise van Webton op het gebied van linkbuilding, zoekmachine marketing en content marketing, zorgen wij ervoor dat uw website meer bezoekers en klanten genereert en de kosten voor het webdesign daarmee op termijn dubbel en dwars terugverdient.

Webton: specialist in webdesign & zoekmachine marketing!
Top