Webshop beginnen

Heb je er altijd al van gedroomd een online passie na te jagen en kruipt je ondernemersbloed waar het niet gaan kan? Dan is een webshop beginnen waarschijnlijk bij uitstek geschikt voor jou. In tegenstelling tot een conventionele winkelvestiging, is het oprichten van een webshop met de pakketten van Webton een fluitje van een cent.

Daar waar je bij een traditionele winkel te maken hebt met hoge kosten voor een bedrijfspand, een forse investering in het assortiment en maandelijkse loonkosten voor medewerkers, brengt een webshop beginnen aanzienlijk lagere kosten met zich mee. Terwijl je slaapt wordt elke nieuwe bestelling op je website volautomatisch verwerkt en afgehandeld. Lang leve de moderne techniek!

Webshop beginnen

Webshop beginnen

Eenvoudig productbeheer in je webwinkel

Webton is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele webwinkels en neemt jou het volledige ontwikkelproces uit handen. Zo kun jij je richten op datgene wat minstens zo belangrijk is: het ontplooien van een slimme zakelijke strategie en het runnen van de bedrijfsvoering. Een eigen webshop beginnen was nog nooit eerder zo gemakkelijk.

Is je nieuwe webwinkel eenmaal opgeleverd? Dan kun je zelf direct beginnen met het toevoegen van producten en de bijbehorende informatie voor klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan mooie productfoto’s, een voorraadindicatie, verzendmogelijkheden en speciale acties en aanbiedingen. Een webshop pakket van Webton biedt jou totale vrijheid als ondernemer.

Koppel je webshop met groothandels

Direct nadat je een website bent begonnen, kan het zijn dat je assortiment nog wat beperkt is. Ook in dat geval helpen wij om je gloednieuwe webwinkel een vliegende start te geven. Ons systeem biedt de mogelijkheid op een speciale koppeling met groothandels, waarvan je de producten in je eigen shop kunt plaatsen en zelf de verkoopprijs kunt kiezen.

Als een klant een van deze producten op je website bestelt, verzorgt de groothandel de verdere afhandeling en levering. Hierdoor word je in de opstartfase van je webshop niet gehinderd door een klein assortiment en kun je jouw site direct benutten als verkoopkanaal. De tijden dat het jaren duurde voordat een webshop op volle toeren draaide, zijn hiermee definitief voorbij.

Webshop beginnen: van kleding tot sieraden

Weet je al over welk product of binnen welke productcategorie jij een webshop wilt beginnen? De mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos. Van sieraden tot kleding en van superfoods tot elektronica: in elke markt liggen er mogelijkheden om de consument online op maat te bedienen. En kun je echt niet kiezen? Dan richt je je gewoon op meerdere productcategorieën!

Webton ontwikkelt de modernste webwinkels waarin klanten ook de mogelijkheid hebben om beoordelingen achter te laten. Zo kan de hele wereld zien hoe goed jouw producten en service in de smaak vallen. Wil je meer weten over de talloze opties en functionaliteiten van onze webshops? Neem dan vrijblijvend contact op via +32 38080242 of mail naar info@webton.be.

Webton: specialist in webdesign & zoekmachine marketing!
Top