Webshop laten maken

Ben jij online ondernemer en streef je naar een webwinkel met een professionele uitstraling? Dan is een webshop laten maken door Webton de beste manier om op korte termijn het gewenste resultaat te behalen. Ons team van ervaren specialisten verzekert jou van een webshop op maat die zich duidelijk onderscheidt van de concurrentie.

Het uiterlijk van een webshop is bepalend voor het online succes van je onderneming. Ziet je website er enigszins verouderd uit of duurt het lang voordat belangrijke productpagina’s laden? Dan zal de bezoeker zijn aankoop simpelweg via een concurrent verrichten. Een professionele website laten maken is dan ook absoluut noodzakelijk om in het huidige online landschap competitief te zijn.

Webshop laten maken

Webshop laten maken

Webwinkel laten ontwerpen door specialist

Een webshop wordt tegenwoordig niet langer alleen bezocht door mensen die hiervoor een computer gebruiken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat meer dan de helft van de online bezoekers inmiddels afkomstig is van mobiele apparaten zoals telefoons en tablets. Wanneer je website niet goed wordt weergegeven op een klein scherm, loop je dan ook veel potentiële klanten mis.

Een webshop laten maken door Webton garandeert jou van een optimale weergave op vrijwel elk denkbaar apparaat. Onze ontwerpers maken gebruik van responsive webdesign, een techniek waarbij de website automatisch schaalt naar het gebruikte schermformaat van de bezoeker. Zo kunnen klanten dag en nacht eenvoudig een bestelling plaatsen vanaf hun mobiele telefoon.

Professionele SEO webshop laten maken

Je kunt een webshop laten maken met een prachtig uiterlijk, maar deze moet online natuurlijk wel gevonden worden door de doelgroep. Een website zonder bezoekers zal immers geen omzet genereren. Webton ontwikkelt daarom webwinkels die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van SEO, zodat je site optimaal vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

Van de menu-indeling tot de URL-structuur en van de programmeertaal tot de gebruikte afbeeldingen: alle elementen van jouw webshop worden geoptimaliseerd om zo hoog mogelijk te ranken in de zoekresultaten. Wij leggen een stabiele SEO-basis die jij zelf verder uit kunt bouwen door je site regelmatig te voorzien van nieuwe content.

Goedkoop een webwinkel laten bouwen

Overweeg jij je webshop te laten bouwen door een goedkope partij zoals een student of een bureau dat stuntprijzen hanteert? Dan is de kans groot dat je krijgt waarvoor je betaalt. Het ontwikkelen van een professionele webwinkel kost namelijk tijd, geld en vereist de nodige expertise. Een opvallend goedkope webshop zal dan ook de nodige functionaliteiten missen.

Dat is zonde, want hierdoor zullen mogelijke klanten kiezen voor een webshop die deze mogelijkheden wél biedt. Wij adviseren je dan ook een webshop te laten maken door een ervaren bureau dat over veel reviews van tevreden klanten beschikt. Hoe hoger de kwaliteit, hoe sneller je website zichzelf op termijn zal terugverdienen.

Webton: specialist in webdesign & zoekmachine marketing!
Top