Webshop maken

De Belgische consument koopt zijn producten steeds vaker online en op dit gebied liggen dan ook de nodige kansen voor ondernemers. Zelf een webshop maken is echter niet eenvoudig. Van webdesign tot productplaatsing en van orderbeheer tot verzendafwikkeling: een webwinkel is een complex geheel van systemen die naadloos in elkaar moeten overvloeien.

Zelf een webshop maken is voor de gemiddelde ondernemer dan ook nauwelijks haalbaar. Je moet niet alleen technisch zeer sterk onderlegd zijn om een goed functionerende website te bouwen waar versleuteld betaalverkeer kan plaatsvinden, maar ook moet je over de nodige ontwerpvaardigheden beschikken om de site van een professioneel uiterlijk te voorzien.

Webshop maken

Webshop maken

Webshop maken: welke software nodig?

Omdat jij je als ondernemer liever op je bedrijfsvoering richt, neemt Webton je al dit soort zaken uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van professionele webwinkels die goed gevonden worden in zoekmachines zoals Google. De website is volledig toegerust om het aankoopproces voor de bezoeker zo makkelijk mogelijk te maken, zodat je verzekerd bent van een maximale omzet.

Omdat we jou bij Webton in het gehele ontwikkeltraject ontzorgen, heb je in principe geen extra software nodig om je webshop volledig operationeel te maken. Met enkele handelingen voeg je nieuwe producten toe aan je assortiment of handel je complexe orders af. Bovendien krijg je alle belangrijke statistieken van je website in een helder overzicht gepresenteerd.

Ontwerp van website voorwaarde voor succes

Minstens net zo belangrijk als de functionaliteiten die jij als beheerder van de webshop gebruikt, is de gebruikerservaring die de website online bezoekers biedt. Mensen kopen alleen artikelen op een site die snel inlaadt, er professioneel uitziet, betrouwbaar overkomt en een diversiteit aan betaalmogelijkheden biedt.

Webdesign speelt dan ook een cruciale rol wanneer je een succesvolle webshop wilt beginnen. Webton ontwerpt jouw website exact op basis van jouw specifieke wensen en biedt uitgebreide designmogelijkheden en thema’s waar je uit kunt kiezen. Zo krijgt je webwinkel altijd het uiterlijk dat je nastreeft en brengen klanten graag een bezoekje aan jouw online shop.

Webwinkel met professionele functionaliteiten

Als ondernemer ben je veel bezig met de strategie en groei van je bedrijf. Laat het maken van een webshop daarom over aan een team van ervaren specialisten. Hierdoor bespaar je niet alleen veel tijd, maar weet je ook zeker dat de website altijd aan je verwachtingen voldoet. Zo kun je vele jaren vooruit met je webwinkel en bespaar je op termijn de nodige kosten.

Webton heeft al voor talloze klanten naar grote tevredenheid webshops gebouwd in uiteenlopende branches. Wil je dat wij ook jouw webshop maken of wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact op met onze behulpzame medewerkers via info@webton.be of bel naar +32 38080242.

Webton: specialist in webdesign & zoekmachine marketing!
Top