Webshops

E-commerce is in België aan een serieuze opmars bezig. Er verschijnen steeds meer online webshops die een diversiteit aan producten en diensten verkopen. Dit kan in potentie zeer winstgevend zijn, maar dan moet de webshop wel bezoekers genereren en deze succesvol converteren naar klanten. En dat is precies waar Webton gespecialiseerd in is.

Wij helpen webwinkels om bezoekers aan te trekken en deze om te zetten naar klanten. Hierdoor maximaliseren wij de kans op online succes voor een bedrijf.

Speciale webwinkel module met uitgebreide functionaliteiten

Veel webwinkels beschikken tegenwoordig standaard over belangrijke functionaliteiten zoals uiteenlopende betaalmogelijkheden, een gebruiksvriendelijke winkelwagen en geavanceerde administratie-, facturatie- en voorraadbeheersystemen. Om de strijd met de concurrentie succesvol aan te kunnen binden, is het van belang dat u bezoekers de nieuwste functionaliteiten biedt en zelf op effectieve wijze uw bedrijfsvoering en administratie kunt verzorgen.

Webton heeft een innovatieve webshopmodule ontwikkeld die u als klant alle moderne functionaliteiten biedt en een flinke voorsprong geeft op de concurrentie. Hierdoor kent uw webwinkel een vliegende start en bent u in staat op concurrerende wijze online zaken te doen.

Eindeloze mogelijkheden webshopmodule

Uiteraard is het mogelijk om de inhoud van uw webwinkel eenvoudig bij te werken en productomschrijvingen, prijzen en afbeeldingen toe te voegen of te wijzigen. Daarnaast kunt u met onze webshopmodule eenvoudig facturen en pakbonnen creëren en is een uitgebreid voorraadbeheersysteem standaard inbegrepen.

De betaalmogelijkheden binnen de webshopmodule van Webton voldoen aan de modernste standaarden en stellen bezoekers in staat te betalen met de meest gekozen betaalopties:

betaalsystemenHierdoor weet u zeker dat u geen klanten misloopt vanwege een gebrek aan functionaliteiten of betaalmogelijkheden! In webshops van Webton wordt het aankoopproces voor bezoekers zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt. Een succesvolle webwinkel beginnen was nog nooit zo gemakkelijk.

Wilt u meer weten over de grenzeloze mogelijkheden van onze webshop module? Klik dan hier.

Meer bezoekers voor uw webshop? Scoor hoger in Google!

Wanneer uw website beschikt over bovenstaande functionaliteiten, is er een stabiele basis gelegd. Maar uw webwinkel kan nog zo professioneel zijn, zoals elke andere winkel is en blijft deze afhankelijk van klandizie. In het online domein ontstaan klanten uit bezoekers. Het is daarom zaak zoveel mogelijk bezoekers aan te trekken en hiervan vervolgens een zo groot mogelijk gedeelte om te zetten naar vaste klanten.

Dit is exact de discipline waarin Webton gespecialiseerd is. Reeds talloze webshops hebben wij hoge noteringen in Google bezorgd, waardoor bezoekersverkeer aantoonbaar toeneemt en er steeds meer aankopen via de webshop worden gedaan. Wij bouwen onze webshops qua techniek, structuur en inhoud dusdanig dat deze voor zoekmachines zoals Google uitstekend vindbaar zijn.

Daarnaast bieden wij klanten aanvullende specialismen zoals zoekmachine marketing, linkbuilding en content marketing. Onmisbaar om nog hoger in Google te scoren en een duurzame toestroom van bezoekers naar de webshop te genereren.

Waarom Webton kiezen?

Webton heeft langjarige ervaring met webwinkels en verzorgde reeds voor een breed scala aan klanten de ontwikkeling van een webshop. Gemiddeld waarderen klanten onze dienstverlening met een 9,6 als cijfer. Hieronder een aantal van onze tevreden klanten:

Webton: specialist in webdesign & zoekmachine marketing!
Top