Website laten bouwen

Tegenwoordig is een professionele website voor vrijwel elk bedrijf onmisbaar. In welke branche u ook actief bent: een website vormt het online visitekaartje van uw onderneming en brengt u in contact met nieuwe doelgroepen en potentiële klanten. Een goede website laten bouwen is dan ook een absolute must.

Veel ondernemers onderschatten echter de toegevoegde waarde van een professionele website. Zij proberen de website daarom zelf te maken of besteden dit uit aan een extreem goedkope website bouwer. Dit resulteert vrijwel nooit in een professioneel eindresultaat, waardoor de website zijn doelen niet bereikt of de reputatie van de onderneming zelfs beschadigt.

De eerste indruk van uw bedrijf is allesbepalend. Wanneer een mogelijke klant via zoekmachine Google op uw website belandt, heeft u maar één kans om een goede eerste indruk achter te laten. Ziet de website er slordig uit of bevat deze nauwelijks waardevolle informatie voor de bezoeker? Dan zal de klant direct doorklikken naar de website van een concurrent.

Zonde, want een professionele website had deze bezoeker juist over de streep kunnen trekken om met uw bedrijf in zee te gaan. Een website laten bouwen is dan ook een verstandige investering die zichzelf op lange termijn vele malen terugverdient. Bovendien hoeft het helemaal niet duur te zijn om uw gedroomde website of webshop te laten maken.

Professionele website laten bouwen tegen lage kosten

Professionele website laten bouwen tegen lage kosten

Website of webshop laten bouwen goedkoop

Een website laten bouwen kan heel goedkoop, maar dan is het wel van belang dat u de juiste website bouwer kiest. De webdesign markt wordt tegenwoordig overspoeld met partijen die tegen opmerkelijk lage tarieven een compleet nieuwe website beloven op te leveren. Helaas kunnen zij deze belofte in veel gevallen niet waarmaken.

Het is dan ook belangrijk een weloverwogen keuze te maken bij het kiezen van een webdesign bureau. Krijgt u daadwerkelijk een volledige website voor het afgesproken bedrag of dient u in een later stadium alsnog bij te betalen voor aanvullende modules? Het zou niet de eerste keer zijn dat argeloze ondernemers in een dergelijke val trappen.

Wanneer een website bijvoorbeeld voor de helft is opgeleverd, moeten bedrijven soms extra geld betalen voor een contactmodule of een bestelformulier. Dit zijn zaken die eigenlijk vanzelfsprekend zijn en standaard door een webdesign bureau moeten worden geïmplementeerd. Is dit niet het geval, dan betaalt u meer geld dan gedacht en bent u uiteindelijk juist duur uit.

Wees daarom bedacht op dit soort praktijken wanneer u ervoor kiest goedkoop een website te laten bouwen. Wij raden u aan om altijd duidelijke afspraken te maken met uw website bouwer. Bij Webton werken we bijvoorbeeld met een fixed price, waardoor onze klanten vooraf altijd weten waar ze aan toe zijn en nooit voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Website laten bouwen door studenten

Ook een website laten bouwen door studenten is een keuze die vaak wordt gemaakt door bedrijven met een beperkt budget. Dit biedt een student de gelegenheid om werkervaring op te doen en een centje bij te verdienen, terwijl de ondernemer zijn website tegen een zeer goedkoop tarief kan laten bouwen.

Hoewel dit klinkt als een ideale constructie, blijkt het eindresultaat in de meeste situaties tegen te vallen. Eigenlijk is dit helemaal niet zo vreemd. De student ziet het bouwen van de website immers slechts als een leuke bijverdienste en beschikt daarnaast niet over dezelfde kennis en jarenlange ervaring als een professionele website bouwer.

Een website laten bouwen door studenten betekent dus een groot risico. Bent u niet tevreden over de website en moet u alsnog een professioneel webdesign bureau inschakelen? Dan bent u aan het einde van de rit dubbel zoveel geld kwijt. Een beter alternatief is dan ook om direct de juiste website bouwer te kiezen.

Website laten bouwen kosten en prijzen

De duidelijke prijsafspraken bij Webton verschaffen u niet alleen de gewenste duidelijkheid, maar zorgen er ook voor dat u zorgeloos een website kunt laten bouwen die écht goedkoop is. U krijgt namelijk exact datgene waar u voor betaalt, zodat u in een later stadium geen extra geld kwijt bent aan dure wijzigingen of aanvullende modules.

U betaalt eenmalig een goedkoop totaalbedrag, waarna u geen omkijken meer heeft naar het ontwerpen van de site. Wij doen er werkelijk alles aan om uw wensen te realiseren en betrekken u indien gewenst van begin tot eind bij het webdesign en de uiteindelijke implementatie hiervan. Zo bent u verzekerd van een professionele website die exact voldoet aan uw eisen.

Een website laten bouwen door Webton is ook nog eens goedkoop, want u krijgt bij ons al een complete maatwerk website vanaf slechts 1500 euro. Dit is een zeer concurrerende prijs, zeker wanneer u de hoge kwaliteit van het webdesign en de uitstekende aanvullende klantenservice in ogenschouw neemt.

Professionele website laten maken

Een professionele website laten maken door Webton verzekert u van een website die niet alleen goed in de smaak valt bij klanten, maar ook in Google uitstekend scoort. Wij bezitten langjarige expertise op het gebied van zoekmachine marketing en weten exact wat ervoor nodig is om uw kersverse website of webshop naar topposities in Google te brengen.

Een belangrijke basisvoorwaarde voor een goede vindbaarheid in zoekmachines is een website die in technisch opzicht goed in elkaar steekt. Hierdoor is de Googlebot in staat elke webpagina op de site op de juiste wijze te indexeren en weet u zeker dat bezoekers hun weg weten te vinden naar uw website.

Helaas laten veel websites die gebouwd zijn door amateurs steken vallen op dit gebied. De website wordt dan gedeeltelijk of helemaal niet geïndexeerd en is hierdoor niet goed vindbaar voor gebruikers in zoekmachines zoals Google. Zelfs wanneer het webdesign optisch in orde is, zal de website zijn doelstellingen in dat geval niet weten te bereiken.

Een professionele website laten maken geeft u de zekerheid dat uw digitale visitekaartje niet alleen een mooi ontwerp heeft, maar ook datgene doet waarvoor het is ontworpen: bestaande klanten behouden en nieuwe klanten binden. Dit levert uw bedrijf inkomsten op die de eenmalige investering in een professioneel webdesign ruimschoots compenseren.

Een mobielvriendelijke website met responsive webdesign

Met een goede website kunt u vele jaren vooruit en bespaart u op de lange termijn de nodige kosten. Om écht op de toekomst voorbereid te zijn, is responsive webdesign tegenwoordig echter onontbeerlijk. Een responsive website past zich namelijk automatisch aan op basis van het apparaat dat de bezoeker van de site gebruikt.

Dit is zeer belangrijk in een tijdperk waarin bezoekers afkomstig kunnen zijn van een diversiteit aan apparaten. Denk alleen maar aan de vele devices die u zelf gebruikt om websites te bezoeken. In elk huis is tegenwoordig bijna wel een laptop, smartphone, tablet of desktop computer aanwezig. In veel gevallen worden al deze apparaten zelfs door elkaar gebruikt!

Een mobielvriendelijke site met responsive webdesign

Een mobielvriendelijke site met responsive webdesign

Een website laten bouwen die er goed uitziet op het grote scherm van een desktop computer, heeft echter weinig zin wanneer er geen aandacht wordt besteed aan het webdesign op het kleine scherm van een mobiele telefoon. Een ervaren website bouwer houdt rekening met mobiele bezoekers en zorgt voor een goede mobiele gebruikerservaring op de website.

Tegenwoordig worden websites vaker bezocht vanaf een mobiel apparaat dan vanaf een traditionele desktop computer. Het webdesign van een site of webshop moet er daarom goed uitzien op alle mogelijke apparatuur. Responsive webdesign zorgt ervoor dat een website automatisch schaalt waardoor deze optimaal wordt weergegeven op elk denkbaar apparaat.

De webdesign specialisten bij Webton beschikken over veel ervaring met responsive webdesign en hebben al voor talloze tevreden klanten een moderne responsive website opgeleverd. Wij volgen alle trends en ontwikkelingen op het gebied van mobiele technologie, zodat u altijd kunt rekenen op een website die is voorbereid op de nieuwste technologische snufjes.

Een goedkope website laten bouwen en ontwerpen

Bij Webton kunt u niet alleen goedkoop een responsive website laten bouwen, maar u bent ook verzekerd van zeer snelle levertijden. Een complete en professionele maatwerk website kan bij ons al binnen 14 dagen gereed zijn. Afhankelijk van uw specifieke wensen en de omvang van de site kan deze termijn iets uitlopen.

Wij onderscheiden 5 fasen tijdens het maken van uw website:

Intakegesprek

Een intakegesprek is belangrijk om uw wensen in kaart te brengen en af te stemmen hoe wij de website voor u ontwerpen. Daarnaast ontvangt u een offerte met een fixed price voor het totale traject waarin wij de website voor u bouwen.

Website laten bouwen op basis van een fixed price

Website laten bouwen op basis van een fixed price

Website ontwerpen

Het daadwerkelijke ontwerpen van de website neemt doorgaans enkele dagen in beslag. Het webdesign is gebaseerd op de eisen die u tijdens het intakegesprek aan ons heeft doorgegeven. Onze webdesigners zorgen ervoor dat het ontwerp een uitstraling heeft die aansluit op de branche waarin uw bedrijf actief is.

Zoekmachine optimalisatie

Webton garandeert een gedegen techniek achter de website, zodat u geen technische problemen ervaart en de site uitstekend vindbaar is in zoekmachines. Daarnaast zorgen wij voor een duidelijke navigatie en heldere menustructuur. Dit verbetert de gebruikerservaring van bezoekers en heeft een positieve invloed op SEO.

Website bouwen

Bent u blij met het voorgestelde webdesign en andere belangrijke elementen zoals de navigatiestructuur? Dan is het tijd om de website of webshop daadwerkelijk te laten bouwen. Uiteraard kunt u de voortgang gedurende het bouwproces nauwgezet volgen en houden wij u op de hoogte van eventuele nieuwe ontwikkelingen.

Website lanceren

Goed nieuws: uw professionele website is volledig gereed! In nauw overleg met u plaatsen wij de nieuwe site online. Stel vrienden, familie en zakenrelaties via social media en andere kanalen op de hoogte van de lancering van uw bedrijfswebsite.

Website laten bouwen: Webton is uw ideale partner

Het beste bewijs van de kennis en kunde van een website bouwer vormen de reviews van klanten. Webton krijgt gemiddeld een 9,6 als cijfer van circa 150 verschillende klanten. Dit is een zeer hoge score voor een webdesign bureau. Zeker gezien de grote hoeveelheid reviews is dit hoge cijfer echter geen toeval meer.

Daarnaast beschikt Webton over een uitgebreid portfolio, zodat u zelf kunt beoordelen of onze website ontwerpen u aanspreken. Wilt u ook goedkoop een professionele website laten bouwen? U bent van harte welkom om langs te komen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Stuur een mailtje naar info@webton.be of bereik ons telefonisch via +32 38080242.

Webton: specialist in webdesign & zoekmachine marketing!
Top