Webwinkel beginnen

Wil jij zelf een webwinkel beginnen maar weet je niet hoe je deze moet maken? Geen nood, want Webton neemt jou het gehele technische proces uit handen en levert je een volledig functionerende webshop waarmee je direct van start kunt. Zo hoef jij je alleen nog maar bezig te houden met je core business: ondernemen!

Een website die technisch goed in elkaar zit en er ook nog eens professioneel uitziet is een voorwaarde om een succesvolle webwinkel te beginnen. Producten zoeken, bestellingen plaatsen en betalingen verwerken: het moet allemaal vlekkeloos verlopen, want anders geven klanten de voorkeur aan een concurrerende winkel die een betere online gebruikerservaring biedt.

Webwinkel beginnen

Webwinkel beginnen

Webwinkel beginnen zonder voorraad

De webwinkel systemen van Webton verzekeren jou van een kant-en-klare webshop met talloze mogelijkheden en functionaliteiten. Moet je door omstandigheden bijvoorbeeld een webwinkel beginnen zonder voorraad? Geen probleem, want in ons systeem kun je een speciale koppeling aanmaken met diverse groothandels.

Zo kun jij andermans producten in je eigen webwinkel plaatsen en helemaal zélf de prijs bepalen. Naar de verdere afwikkeling en verzending van de bestelling heb je geen omkijken, want deze aspecten verzorgt de groothandel voor je. Een kleine voorraad of een beperkt budget houden je hierdoor niet langer tegen om succesvol te verkopen via je website.

Bespaar tijd en kosten met eenvoudig orderbeheer

Dit is slechts een van de vele voorbeelden van de manier waarop een door Webton ontwikkelde webwinkel jou volledig ontzorgt. Ook andere traditioneel tijdrovende zaken zoals webshop design, product-, assortiment- en orderbeheer worden op overzichtelijke wijze gepresenteerd en kunnen op alle mogelijke manieren worden aangepast.

Zoek en beheer orders eenvoudig in je eigen onderhoudspanel en wijs een unieke status toe aan elke geplaatste order. Indien gewenst krijgt de klant automatisch een e-mail van de statuswijziging. Wil de klant last-minute toch zijn order aanpassen of heeft hij verkeerde aflevergegevens ingevoerd? In enkele muisklikken heb je het aangepast in orderbeheer.

De beste geautomatiseerde webwinkel software

De vele mogelijkheden van onze webshops nemen jou als ondernemer talloze tijdrovende werkzaamheden uit handen, waardoor je meer tijd over hebt om je bedrijf daadwerkelijk te laten groeien. Een webwinkel beginnen brengt bijvoorbeeld ook het voeren van een boekhouding met zich mee.

In het orderbeheer van je website vind je daarom een handige koppeling waarmee je elke order direct doorstuurt naar jouw boekhoudsysteem. Wil je meer verkopen? Bekijk dan de uitgebreide orderstatistieken om waardevolle inzichten over het aankoopgedrag van klanten te verkrijgen. Zo houdt niets jou meer tegen om een succesvolle webwinkel te beginnen.

Webton: specialist in webdesign & zoekmachine marketing!
Top