Webwinkel maken

Ben jij een ervaren webdesigner en beheers je ook nog eens meerdere programmeertalen? Dan is een moderne webwinkel maken waarschijnlijk geen enkel probleem voor jou. Ondernemers die niet gezegend zijn met deze vaardigheden, kunnen het bouwen van een webshop echter beter uitbesteden aan een professionele partij.

Hoewel een webwinkel maken ogenschijnlijk een simpel karwei kan lijken, gaan er vaak geavanceerde technieken achter de gemiddelde webshop schuil. Responsive webdesign, versleuteld betalingsverkeer en integratie met boekhoudsystemen zijn slechts enkele voorbeelden van de functionaliteiten die een online winkel dient te bevatten.

Webwinkel maken

Webwinkel maken

Eigen webwinkel maken met gratis software

Een eigen webwinkel maken met behulp van gratis software zal dan ook niet de gewenste resultaten opleveren. Niet alleen ben je bijzonder veel tijd kwijt met het ontwikkelen van de website, maar ook zal het eindresultaat nooit hetzelfde zijn als bij een ervaren specialist. Hierdoor loopt de groei van je bedrijf onnodig vertraging op en ben je op langere termijn juist meer geld kwijt.

Webton is dé expert in het bouwen van goed scorende webwinkels en heeft een verscheidenheid aan opdrachtgevers geholpen aan de online winkel van hun dromen. Wij bieden jou een compleet totaalpakket om jouw shop in goede banen te leiden. Zo heb je geen extra software nodig en is je website altijd op de toekomst voorbereid.

Uitgebreide mogelijkheden bij Webton

Een webwinkel van Webton biedt zowel de winkeleigenaar als klant onbegrensde mogelijkheden. Je kunt kiezen voor uiteenlopende productweergaves, zodat je de optimale presentatie kunt afstemmen op jouw specifieke doelgroep. Wil je de conversie nog verder verhogen? Voorzie je website dan van een eenmalige pop-up.

Bij Webton vinden we daarnaast dat een webshop maken méér is dan het presenteren van producten in verschillende categorieën. Wij bieden jou daarom de mogelijkheid om je site uit te breiden met zaken als een blog, gastenboek, FAQ en contactpagina. Zo verhoog je de interactie met je klanten en creëer je meer betrokkenheid rondom jouw merk.

Webwinkel laten maken door gespecialiseerd bureau

Bestier je jouw webwinkel niet in je eentje maar werk je samen met meerdere medewerkers? Geen probleem, want in ons beheersysteem kun je eenvoudig nieuwe interne gebruikers toevoegen. Elke gebruiker krijgt een specifieke rol toegewezen, waardoor hij of zij toegang heeft tot een bepaald gedeelte van het onderhoudspanel.

Zeer belangrijk bij het maken van een webwinkel is het ontwerpen van een webdesign dat past bij de identiteit van je bedrijf. Bij Webton maken we jouw webshop geheel op maat, zodat je website een unieke uitstraling heeft en zich positief onderscheidt van de concurrentie. Bel ons op +32 38080242 of mail naar info@webton.be voor een offerte op maat.

Webton: specialist in webdesign & zoekmachine marketing!
Top