Webwinkel starten

Een webwinkel starten is tegenwoordig helemaal in de mode. De webwinkels schieten als paddenstoelen uit de grond en menig Belgisch ondernemer investeert veel tijd en geld in een online shop. Toch is niet elke webshop een succes, omdat er weinig aandacht wordt besteed aan een cruciaal element: de marketing.

Marketing is belangrijk, omdat het online plaatsen van een webshop geen garantie is voor klanten. Sterker nog: het is niet eens een garantie op bezoekers. Wanneer je webshop in het online landschap niet gevonden wordt, zul je jouw bedrijfsmatige doelstellingen niet kunnen behalen. Een webwinkel starten is daarom onlosmakelijk verbonden met actieve online marketing.

Webwinkel starten

Webwinkel starten

Online marketing voor maximale verkoop

Webton ontwikkelt daarom webshops die niet alleen uitblinken qua webdesign en techniek, maar die marketing voor jou ook nog eens een stuk eenvoudiger maken. Zo voeg je producten bijvoorbeeld makkelijk toe aan vergelijkingswebsites en stuur je de meest professionele nieuwsbrieven naar vaste klanten en bezoekers.

Met enkele muisklikken maak jij daarnaast je eigen blog aan en koppel jij je webwinkel aan belangrijke social media kanalen zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Zo til jij je content marketing en social media marketing naar een hoger niveau en wordt een succesvolle webwinkel starten makkelijker dan ooit tevoren.

Webwinkel starten zonder voorraad

Veel ondernemers die een webwinkel maken, beschikken in het begin nog niet over een grote voorraad. Geldt dit ook voor jou? Met een webshop van Webton houdt dit je allerminst tegen om toch al veel producten te kunnen verkopen via je online winkel. Je kunt je shop namelijk eenvoudig verbinden met uiteenlopende groothandels.

Je kiest zelf de producten van de groothandel die je wilt verkopen en plaatst deze binnen een handomdraai op je website. De prijs bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Plaatst een klant een bestelling? Dan regelt de groothandel de verzending en alle overige aspecten voor je. Een webwinkel starten zonder voorraad is dan ook prima mogelijk.

Wat zijn de kosten voor een eigen webwinkel?

Hoewel een webwinkel starten niet altijd een eenvoudige opgave is, liggen er nog altijd enorm veel kansen voor ondernemers in deze groeiende Belgische markt. Ben je niet zo technisch maar wil je wel graag een eigen online winkel beginnen? De technische aspecten kun je in dat geval prima uitbesteden aan een ervaren webdesignbureau zoals Webton.

Zo ben je verzekerd van een professionele webshop die er niet alleen goed uitziet, maar ook goed scoort bij bezoekers. Voor de kosten hoef je het in ieder geval niet te laten, want Webton opereert tegen zeer concurrerende tarieven. Een goed ontworpen webwinkel verdient zichzelf op termijn bovendien onvermijdelijk terug.

Webton: specialist in webdesign & zoekmachine marketing!
Top