Webwinkel

De webwinkel: het is een relatief jong fenomeen dat tegenwoordig sterk aan populariteit wint. Consumenten verrichten hun aankopen steeds vaker in een online winkel, omdat dit diverse voordelen biedt ten opzichte van traditionele winkelvestigingen. Een webshop is bijvoorbeeld vaak goedkoper, omdat de eigenaar niet te maken heeft met maandelijkse kosten voor een winkelpand.

Ook gemak speelt vaak een belangrijke rol in de overweging van een klant. Tegenwoordig kan een product in een webwinkel vanuit de luie stoel met enkele muisklikken worden besteld, zonder dat hiervoor nog een winkelvestiging bezocht moet worden. Dit maakt het winkelproces een stuk laagdrempeliger en bespaart mensen veel tijd.

Webwinkel

Webwinkel

Zelf een webwinkel openen

De opkomst van webwinkels is ook bij ondernemend België niet onopgemerkt gebleven. Steeds vaker zijn er ondernemers die zelf een webwinkel starten, in de hoop te profiteren van deze snel evoluerende markt. Het ontwerp, de ontwikkeling en de zoekmachine marketing rondom de website besteden zij vaak uit aan een bureau dat hierin gespecialiseerd is.

Webton is een goed voorbeeld van een websitebouwer met jarenlange ervaring op het gebied van webshops. Wij hebben al voor veel ondernemers florerende webwinkels ontwikkeld die zowel door klanten als zoekmachines hoog worden gewaardeerd. De ondernemer kan zich hierdoor concentreren op zijn kerntaken en het bedrijf in rap tempo uitbouwen.

Bestelproces belangrijk onderdeel webshop

Het bestelproces is een van de belangrijkste onderdelen van een webwinkel. Een vloeiend bestelproces vergroot de kans dat een bezoeker aan aankoop verricht en in een later stadium nog eens terugkeert. De webshop software van Webton is er daarom volledig op ingericht om het gehele besteltraject zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Als ondernemer stel je onder meer eenvoudig een minimaal orderbedrag en betaalsystemen in. Denk hierbij onder meer aan populaire betalingsmogelijkheden zoals iDeal, MisterCash, creditcard, cadeaukaarten en PayPal. Daarnaast activeer je met enkele muisklikken betaalproviders zoals MultiSafepay, Buckaroo en Sisow eSend. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Regelmatige kortingen in je online webwinkel

Een mooie website en een vloeiend bestelproces met flexibele betalingsmogelijkheden stimuleren bezoekers om een aankoop te verrichten. Maar slechts weinig marketinginstrumenten hebben zo’n krachtig effect als het geven van een korting. En dit is een van de dingen die een webwinkel van Webton bijzonder gemakkelijk maakt.

Van een unieke dagaanbieding tot een spectaculaire actie voor 3 halen en 2 betalen: je kunt het allemaal eenvoudig instellen met onze winkelwagenkorting. Wil jij ook een eigen webwinkel openen en zoek je naar de ideale partner die de website voor jou kan ontwikkelen? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via info@webton.be of +32 38080242.

Webton: specialist in webdesign & zoekmachine marketing!
Top