WordPress website laten maken

Wilt u een WordPress website laten maken voor uw bedrijf of organisatie? Het kiezen van de juiste website bouwer is van doorslaggevend belang voor een professioneel eindresultaat. Een deskundige en ervaren partij verzekert u namelijk van een WordPress website waarmee u vele jaren vooruit kunt. Er zijn echter diverse zaken waar u rekening mee moet houden, die wij in dit artikel bespreken.

Wanneer u een nieuwe website wilt bouwen met WordPress, is een WordPress website laten maken een uitstekend idee. Sommige ondernemers willen zelf een website maken, maar deze pogingen sterven vaak een vroege dood of leveren niet het gewenste resultaat op. Een WordPress website maken is een vak apart en vereist dan ook een flinke portie vakmanschap en jarenlange ervaring.

Gelukkig is het ook absoluut niet nodig zelf een website te maken, want bij een professionele website bouwer zoals Webton kunt u uitstekend een goedkope WordPress website laten maken. Hierdoor heeft u geen omkijken naar het bouwen van de website en weet u zeker dat de WordPress site voldoet aan zelfs uw strengste eisen en verwachtingen.

Goedkope WordPress website laten maken: wat zijn de kosten?

Goedkope WordPress website laten maken: wat zijn de kosten?

Wat is WordPress?

Voordat u besluit een WordPress website te laten maken, is het belangrijk om zeker te weten dat u met WordPress de juiste keuze maakt. Het is een bekend gegeven dat de meeste websites tegenwoordig met WordPress worden gebouwd. Veel mensen kiezen daarom automatisch voor WordPress zonder de precieze achtergrond van dit systeem te kennen.

Wij leggen daarom in het kort de basisbeginselen van WordPress uit. WordPress is een open source Content Management System (CMS) dat volledig gratis te verkrijgen is. Een populair alternatief voor WordPress is Joomla, terwijl ook het CMS Drupal veelvuldig wordt ingezet om websites mee te maken.

Ondanks de beschikbare alternatieven is WordPress verreweg het meest populaire CMS ter wereld. Het systeem stelt mensen in staat om op zeer laagdrempelige wijze een WordPress site te maken en de inhoud hiervan zelf op regelmatige basis aan te passen. Technische kennis is nauwelijks vereist, waardoor vrijwel iedereen direct met WordPress aan de slag kan.

Hoewel WordPress van oorsprong voornamelijk werd ontwikkeld als weblog-software, heeft het CMS in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Niet alleen blogs en particuliere websites maken tegenwoordig gebruik van WordPress, maar ook grote bedrijven en organisaties kiezen er vaak voor om een WordPress website te laten maken.

De grote kracht van WordPress is onder meer de veelzijdigheid, mobielvriendelijkheid, zoekmachinevriendelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Allemaal kenmerken die voor een website in het huidige tijdperk van groot belang zijn. Een WordPress website laten maken is daarom een uitstekende manier om een website te realiseren die op de toekomst is voorbereid.

Wilt u een website laten maken maar weet u niet zeker of u de website met WordPress wilt bouwen? De veelzijdigheid van WordPress maakt het systeem voor talloze toepassingen inzetbaar. Een website zoals een webshop laten maken is misschien verstandiger met een ander systeem. De optimale keuze voor een CMS is dus afhankelijk van de uiteindelijke toepassing.

Goedkope WordPress website laten maken: de voordelen

In de meeste gevallen geldt echter dat een WordPress website laten maken een betere keuze is dan een website laten bouwen met een ander CMS. WordPress heeft een grote mondiale community en wordt op frequente basis kosteloos van updates voorzien. Hierdoor weet de software zich te onderscheiden met diverse grote voordelen:

Een WordPress website laten maken hoeft niet veel te kosten

Een WordPress website laten maken brengt relatief weinig kosten met zich mee, zeker wanneer u kiest voor een website bouwer met concurrerende tarieven zoals Webton. WordPress is een gratis CMS, waardoor u geen extra programmeurs hoeft te betalen om een speciaal CMS voor uw website te bouwen. Dit scheelt aanzienlijk in de uiteindelijke kosten.

Een goedkope WordPress website laten maken is niet alleen op korte, maar ook op lange termijn de meest voordelige keuze. Het open source karakter van WordPress verzekert u namelijk van gratis updates tot in de lengte van jaren. Deze updates bevatten vaak nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden, waardoor u uw website zonder kosten altijd van de laatste snufjes kunt voorzien.

Een WordPress website bouwen is goed voor SEO

Zoekmachine optimalisatie ofwel SEO speelt tegenwoordig een belangrijke rol in online marketing. Een website die is geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid, zal hoger in de zoekresultaten van Google scoren dan een website die niet geschikt is voor SEO. Dit resulteert in meer bezoekers vanuit de zoekmachine en tevens meer mogelijke klanten.

Een zoekmachinevriendelijke website is daarom van groot belang voor organisaties en bedrijven die hun online doelstellingen willen verwezenlijken. WordPress is als CMS uitermate zoekmachinevriendelijk en is hierdoor zeer geschikt voor zaken zoals zoekmachine optimalisatie en content marketing.

Een WordPress website laten maken verzekert u dan ook van een website die goed vindbaar is in alle zoekmachines. Wanneer u nieuwe content publiceert, is deze automatisch geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid. Hierdoor hoeft u zelf minder tijd te besteden aan SEO en kunt u zorgeloos genieten van een goed scorende website.

Website maken met WordPress goed voor SEO

Website maken met WordPress goed voor SEO

WordPress is mobielvriendelijk

Een groot deel van de online gebruikers bezoekt websites tegenwoordig vanaf een mobiel apparaat. Denk hierbij aan devices zoals laptops, tablets en mobiele telefoons. De schermgrootte van al deze apparaten varieert sterk, waardoor een website niet altijd even goed wordt weergegeven. De oplossing wordt gevormd door een zogenaamde mobielvriendelijke website.

Een mobielvriendelijke website herkent automatisch het schermformaat van het mobiele apparaat dat de bezoeker gebruikt en past zich hierop aan. De achterliggende webdesign techniek die dit mogelijk maakt wordt ook wel responsive webdesign genoemd. Een responsive website wordt altijd optimaal weergegeven, ongeacht het device van de bezoeker.

Het webdesign van een WordPress site wordt veelal bepaald door het gebruikte WordPress thema. Er zijn inmiddels talloze responsive WordPress themes verkrijgbaar, die een website geschikt maken voor weergave op mobiele apparatuur. Een WordPress website laten maken bij een website bouwer zoals Webton, garandeert u altijd van een goed functionerend responsive webdesign.

WordPress is uitermate gebruiksvriendelijk

Een van de belangrijkste redenen dat veel bedrijven een WordPress website laten maken, is de zeer hoge gebruiksvriendelijkheid. Wanneer een WordPress site eenmaal is gebouwd, is het werkelijk heel eenvoudig om aanpassingen door te voeren of zelf nieuwe artikelen en andere content op de website te publiceren.

Een WordPress website bevat een administratiegedeelte waar u een variëteit aan keuzemogelijkheden heeft. Zo kunt u met een paar muisklikken bijvoorbeeld een nieuwe categorie aan de website toevoegen of nieuwe WordPress plugins installeren. Op deze wijze kunt u uw WordPress site continu actualiseren en uitbreiden.

De tijd dat u voor elke kleine wijziging de hulp van uw website bouwer moest inschakelen, is dan ook definitief voorbij. Een website maken met WordPress is een weloverwogen keuze voor toegankelijkheid en flexibiliteit. Heeft u uw WordPress website laten maken door Webton en wilt u onze hulp inschakelen? Dan helpen wij u natuurlijk graag!

Een WordPress website laten maken is een investering in de toekomst

WordPress staat als CMS al vele jaren aan de top en houdt zijn positie als marktleider nog altijd moeiteloos vast. Dit is niet zo verwonderlijk, want duizenden ontwikkelaars over de hele wereld leveren dagelijks hun bijdrage aan nieuwe functionaliteiten en uitbreidingen. Hierdoor behoudt dit gratis CMS constant zijn voorsprong op concurrerende alternatieven.

Inmiddels hebben reeds miljoenen mensen een WordPress website laten maken. Geen enkel ander CMS is zo mateloos populair en heeft zich op zo’n grote schaal bewezen. Een website bouwen met WordPress is daarom een ideale keuze als u naar een bugvrije site streeft die vrijwel nooit problemen oplevert.

WordPress website laten maken kosten en prijs

Veel mensen vragen zich af wat een WordPress website laten maken moet kosten. De prijs voor een WordPress website is doorgaans relatief laag, omdat het CMS gratis is en dus niet apart ontwikkeld hoeft te worden. Uiteraard vergt het maken van een professioneel webdesign en een technisch ijzersterke site wel een flinke tijdsinvestering.

Een goedkope WordPress website laten maken is bij Webton al mogelijk voor een prijs vanaf slechts 1500 euro. Hiervoor krijgt u een professionele website op maat, die een waardig digitaal visitekaartje vormt voor uw onderneming of organisatie. Als professionele website bouwer met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij uiteraard ook zeer complexe websites voor u realiseren.

WordPress webdesign: welk thema kiezen?

Het webdesign van een WordPress website is vaak mede afhankelijk van het gekozen WordPress thema. Bij veel website bouwers waar u goedkoop een WordPress website kunt laten maken, moet u achteraf extra geld betalen voor het gebruikte WordPress thema. Hierdoor vallen de kosten van de WordPress site uiteindelijk hoger uit dan vooraf verwacht.

Wanneer u ervoor kiest een WordPress website te laten maken bij Webton, zijn dergelijke kosten altijd bij de prijs inbegrepen. Wij werken namelijk op basis van een heldere, vaste prijs. Bovendien bouwen wij een unieke WordPress website met een geheel eigen uitstraling, waardoor het webdesign van uw site nooit exact overeenkomt met een bestaand WordPress thema.

WordPress website laten bouwen: welke plugins kiezen?

WordPress maakt het mogelijk de bestaande functionaliteiten van een WordPress site uit te breiden met aanvullende plugins. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een speciale plugin voor mooie social media buttons of een plugin voor de creatie van contact- en bestelformulieren. Vaak zijn deze plugins gratis, maar soms kosten ze ook geld.

Net als bij de hierboven genoemde WordPress thema’s, gebeurt het nog wel eens dat een website bouwer de kosten voor dergelijke plugins achteraf onverwacht in rekening brengt. Vanwege de transparante fixed price hoeft u hier bij Webton uiteraard niet voor te vrezen. Wilt u bepaalde specifieke functionaliteiten op uw site? Dan verzorgen wij deze graag voor u.

WordPress website laten bouwen met WordPress plugins

WordPress website laten bouwen met WordPress plugins

Uw WordPress website goedkoop door Webton laten maken

Een goedkope WordPress website laten maken is een klus die u niet zomaar uitbesteedt. Het kiezen van de juiste website bouwer is cruciaal om u tegen de laagst mogelijke kosten te verzekeren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Het is daarom zaak in zee te gaan met een partij die u garandeert van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wij raden u af om wegens een beperkt budget overhaast te kiezen voor onervaren partijen zoals studenten of website bouwers die stuntprijzen hanteren. De kwaliteit van dergelijke WordPress websites laat vaak te wensen over of gemaakte afspraken worden niet nagekomen. Hierdoor lopen de kosten voor uw WordPress site op lange termijn alleen maar hoger op.

Webton is een zeer ervaren website bouwer en heeft in de afgelopen decennia een uitstekende reputatie opgebouwd onder een brede klantenkring. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van WordPress websites en bieden u gedurende het gehele bouwtraject een vaste contactpersoon die u regelmatig op de hoogte houdt van de ontwikkelingen.

Wilt u ook een goedkope WordPress website laten maken door Webton? Bel naar +32 38080242 of vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan met een van onze webdesign specialisten.

Webton: specialist in webdesign & zoekmachine marketing!
Top